Maskers FFP2 Medimundi

Hoogwaardige FFP2 ademhalingsmakser

Medimundi is een spin-off van Cartamundi en de Universiteit van Antwerpen, en produceert sinds november 2020 haar eigen FFP2 maskers.

Onze FFP2 mondmaskers zijn dan ook een op en top Belgisch product: zowel het ontwerp, de certificatie en productie gebeuren in BelgIë. Het biedt de grootste zekerheid op kwaliteit.

Medimundi FFP2-masker (Comfort Fit)

Maximale bescherming en optimaal draagcomfort


FFP2-maskers bieden de drager de hoogste bescherming tegen gevaarlijke deeltjes in de lucht zoals besmettelijke aerosolen.

ComfortOnze maskers bieden voldoende ruimte om goed te kunnen ademen en zijn comfortabel genoeg zonder in te boeten aan filtratiecapaciteiten. De perfecte aanpassing aan het gelaat beperkt elke vorm van inwaardse lekkage tot het absolute minimum.

100% Made-in-Belgium: Medimundi is een 100% Belgisch initiatief, al onze maskers zijn ontworpen, gecertifieerd en geproduceerd in België.

KwaliteitDe CE-certificatie (EN149: 2001+A1: 2009die onze maskers dragen zorgen als garantie voor de betrouwbaarheid en veiligheid van onze maskers.

Veiligheid: Professionelen in de zorgsector en zelfstandige beroepen kiezen ervoor om hun gezondheid optimaal te beveiligen door het dragen van een FFP-masker.

Spin-offMedimundi is een spin-off van Cartamundi en de Universiteit van Antwerpen